I A Jewelry Jam? Lær Alt Du Kan Her

Å handle etter smykker kan være veldig spennende. Det kan også være veldig dyrt. Det er best å ta litt tid å lære begreper som brukes i smykkerindustrien for å ta en utdannet beslutning. Litt forskning kan hjelpe deg med å bedømme kvaliteten og verdien av smykkene du handler etter, uansett om du handler på nettet, i en katalog eller i en butikk.

Som med alle viktige kjøp, må du sørge for at du kjøper smykkene dine fra en erfaren gullsmed, en som har et godt rykte. Du trenger en du kan stole på, og som kan hjelpe deg med å finne det du trenger. De må også være vennlige, og ikke bare en annen selger som skyver det de synes du skal kjøpe. Det kan til og med være lurt å bruke litt mer i en etablert butikk, enn å risikere å kjøpe det som ser ut til å være det samme fra en falsk.

Å delta på verkstedssalg er en fin måte å bygge opp en samling smykker på. Mange selger gamle kostymesmykker for praktisk talt øre. Dette er en perfekt mulighet til å fylle opp ødelagte stykker som kan repareres eller gjøres til nye smykker senere. Mange nye vakre smykker kan være født av gamle ødelagte stykker. Bruk yard-sales til å bygge opp samlingen din.

Å kjøpe smykker til noen andre kan være utfordrende. Se på hva de velger selv og prøv å finne noe lignende. Unngå størrelser som ringer med mindre du vet hva størrelsen er. Hvis du gjetter, hva kommer til å skje hvis du gjetter feil? Det kan hjelpe å gå i vinduhandel med dem og se om de nevner en bestemt butikk, merke eller til og med en bestemt vare.

For å forhindre at smykkene dine overstyrer deg, velger du deler som komplimenterer kroppstypen din. Hvis du er liten, er det best å holde seg til mindre biter med mer forenklede former. Høye eller større kvinner vil kanskje velge et kraftig statement-halskjede for å skape et slående visuelt utseende. Når du velger et nytt smykke, kan du tenke på proporsjoner og hvor godt det vil fungere med dem.

Hvis du prøver å kjøpe en diamant på et budsjett, kan du se etter en som har små inneslutninger og har en mindre enn perfekt hvitfarge. Ofte kan du ikke engang se inneslutningene og «av» fargene med det blotte øye, men det kan spare deg for hundrevis eller tusenvis av prisen på steinen.

Kombiner gull- og sølvsmykkene dine. Det som pleide å være «så ikke på moten» regnes nå som moderne og elegant. Gulløreringer kan brukes med et sølvkjede, eller du kan til og med parre gull- og sølvringer på den ene hånden. Fargekombinasjonen passer også bra til ethvert antrekk.

Å forstå begrepene som brukes til å beskrive smykker og prosessene som er involvert i smykkefremstilling, kan være uvurderlig når du handler etter smykker til deg eller for andre. Med litt tid og forskning kan du bli en utdannet smart kunde som kan identifisere kvalitet og verdi når du leter etter gode smykkestykker.