Hva Du Må Vite Om Smykker

Gode ​​smykker kan få øynene dine til å skille seg ut. Flotte smykker kan legemliggjøre følelsene dine og bli et symbol for forholdet ditt til noen. Etter å ha lest disse tipsene, vil du kunne velge fantastiske smykker og kjenne igjen gode priser. Du vil også få en bedre ide om hva din betydningsfulle andre kan ha glede av.

Oppbevar smykkene dine i filt. Det er alltid irriterende når et stykke av favorittsmykkene dine begynner å sverte. For å forhindre at den sverter, må du bare lagre den ordentlig. Bruk en filtpose eller til og med en smykkeskrin foret med filt. Det vil bidra til å holde smykkene sultne.

Det er to typer kategorier som smykker faller under. Fine smykker er smykker laget av sølv, gull eller platina og er kombinert med alle edle edelstener. Smykker klassifisert som kostyme er enhver form for smykker laget av rimelige metaller som bare inneholder en sølv- eller gulloverflate, samt syntetiske eller plastiske «edelstener». Begge kategoriene har sine fordeler og ulemper, og det avhenger virkelig av personlig smak og budsjett som hjelper med å bestemme hvilket du skal kjøpe.

En verden av kroppspiercing har ført kroppssmykker til nye høyder. Mange liker følelsen av å ha hull i tungen, men å ha metallsmykker i munnen kan skade tennene. Det er mange fargerike alternativer tilgjengelig for plasttungesmykker som er tryggere for munnen din og som ikke får tannlegen til å krype.

For å sikre at smykkene dine fremhever de beste funksjonene dine, velger du stykker som fungerer med ansiktsformen din. For et hjerteformet ansikt, prøv chokers og dangly øreringer. Runde og firkantede ansiktstyper ser bra ut i tåreøreringer, og lange halskjeder er også et utmerket valg. De med rektangulære ansikter bør velge korte halskjeder og runde øreringer. Hvis du har et ovalt ansikt, kan du trekke av alle typer halskjeder, men kantete øreringer er best.

Bruk av mindre smykker kan faktisk gi et større utsagn enn å overbelaste deg selv med mange mindre biter av lyst gull og skinnende steiner. Store stykker er trendy akkurat nå, så når du går ut, velg ett eller to smykker som er dristige og dramatiske. Prøv å parre en stor, fargerik ring med dinglende øreringer.

Når du ser på å kjøpe noen form for smykker, det være seg kostyme eller vintage, er det viktig å huske at bare fordi et stykke kan være signert, betyr det ikke nødvendigvis at det er mer verdifullt. Noen smykkeskapere signerer hvert stykke de lager, noe som reduserer verdien av et signert stykke dramatisk.

For å spare penger på kjøp av smykker, bør du vurdere å se på lokale antikvitetsbutikker. Mange selger antikke smykker til butikkene når de har behov for penger eller hvis de har arvet det og bare ikke vil ha det. Det er ingen grunn til å betale de høye påslagene som følger med smykker.

Smykker er komplekse, og bare gullsmeder vet alt om det. Det kan ikke være en dårlig idé å be om råd i en smykkebutikk hvis disse tipsene ikke er nok. Du vet nok til å gjenkjenne forskjellige materialer og velge noe som formidler det du vil at gaven din skal si.